TAPA. Het beveiligen van warehouses en distributiecentra

TAPA & Zenith

De Transported Asset Protection Association (TAPA) verschaft certificeringen aan organisaties die aan TAPA´s strenge veiligheidsnormen voldoen. Uiteraard werkt Zenith Security volledig volgens deze TAPA-normen met geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor warehouses en distributiecentra. Indien gewenst bieden we ook procesmatige handelingen aan zoals yard management of parcel tracking.

Uitdagingen binnen de branche

Warehouses zijn vaak een doelwit van diefstal. Dit komt onder andere door het internationale karakter van de sector en het grote aantal flex- en tijdelijke medewerkers. Hierdoor stellen veel klanten hoge eisen aan de beveiliging van warehouses en hun omgeving. De TAPA-normen zijn vaak de standaard voor het gewenste beveiligingsniveau.

Zenith Security & Recherche op de TAPA-conferentie

Op 12 en 13 juni zijn wij aanwezig op de TAPA-conferentie in Amsterdam! Hier maken we graag kennis met organisaties en laten we onze expertise en ervaring zien. Wij leveren nooit ‘kant en klare’ oplossingen, maar maatwerk is ons uitgangspunt. Onze expertise zit echt in deze branche en wij kunnen met slimme, innovatieve oplossingen onze klanten geheel ontlasten.

Onze toegevoegde waarde

Al jaren onderscheid Zenith zich doormiddel van onze innovatieve oplossingen. Niet alleen op het gebied van technische beveiliging, maar ook vanuit onze recherche. Door toenemende kwaliteitseisen binnen deze sector groeien wij al jaren het hardst in deze branche. Onze oplossingen bieden significante meerwaarde door veiligheid en efficiëntie te combineren.

Alles onder één dak

Bij Zenith vindt u alle beveiligingsoplossingen onder één dak. Wij leveren niet alleen technische oplossingen en recherchediensten, maar kijken ook graag mee in het gehele traject. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om bekabeling, speedgates, intercomsystemen en yard management. Onze kracht ligt in het verenigen van alle security-disciplines, inclusief procesmatige oplossingen, binnen één platform.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar hoe wij uw warehouse of distributiecentrum kunnen voorzien van geavanceerde beveiliging? Neem contact met ons op voor meer informatie of tref ons bij onze stand op de beurs op 12 en 13 juni!

Onze toegevoegde waarde

Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security
Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security

Eerder dit jaar ontvingen wij de Sales Award 2022 van Acre Security vanwege de uitstekende groei die we in 2022 en nog steeds doormaken met het door SmartSD vertegenwoordigde Acre Security. In Nederland zijn we zelfs de snelst groeiende integrator met Acre Security-producten. Ze sluiten dan ook heel goed aan bij ons klantenportfolio, waarin zich steeds meer logistieke centra en (grootwinkel)bedrijven bevinden met vestigingen in Nederland en vaak ook in andere EU-landen. Betrouwbare beveiliging en efficiënt beheer vanuit de cloud zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees meer
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving

Voorraadtekorten en daarmee inkomstenderving zijn aan de orde van de dag in winkelbedrijven, magazijnen en e-commercecentra. Creatieve bedenksels van klanten en medewerkers, maar ook (tel)fouten) kunnen hieraan ten grondslag liggen. Allerlei – vaak onterechte – claims over onvolledige of niet correcte leveringen worden uit coulance gehonoreerd, omdat er geen sluitend bewijsmateriaal voorhanden is om het tegendeel te bewijzen. Met intelligente transaction trackers en Business Intelligence-software kunnen we dit probleem doelgericht oplossen.

Lees meer
Ontdek onze bewezen beveiligings­oplossingen voor warehousing
Ontdek onze bewezen beveiligings­oplossingen voor warehousing

Als handelsland beschikken we in Nederland over heel veel distributiecentra, warehouses, logistieke centra en opslagplaatsen. En de groei is er nog niet uit, want in 2023 verrijzen er zo’n 70 nieuwe warehouses. Die grootschalige opslag en distributie van goederen brengt risico’s met zich mee. Denk aan brand, inbraak en diefstal van binnenuit. Zenith Security heeft de kennis, ervaring en middelen om deze risico’s tot een minimum te beperken.

Lees meer