inkomstenderving

TRANSACTION TRACKERS EN BI ALS EFFECTIEF INSTRUMENT TEGEN INKOMSTENDERVING

Voorraadtekorten en daarmee inkomstenderving zijn aan de orde van de dag in winkelbedrijven, magazijnen en e-commercecentra. Creatieve bedenksels van klanten en medewerkers, maar ook (tel)fouten) kunnen hieraan ten grondslag liggen. Allerlei – vaak onterechte – claims over onvolledige of niet correcte leveringen worden uit coulance gehonoreerd, omdat er geen sluitend bewijsmateriaal voorhanden is om het tegendeel te bewijzen. Met intelligente transaction trackers en Business Intelligence-software kunnen we dit probleem doelgericht oplossen.

VIDEOBEWIJS MET TIJD- EN DATUMSTEMPEL

Als technologiepartner van verschillende toonaangevende fabrikanten bieden wij slimme, snel te implementeren camera’s, die we koppelen aan een cloud-platform. Het platform onderscheidt op efficiënte wijze frauduleuze geschillen van legitieme klachten en levert videobewijs met een tijd- en datumstempel voor elke transactie, pick, pack of verzending. Hiermee stroomlijnt u het onderzoeksproces en bespaart u kostbare tijd en middelen. Deze oplossing is volledig AVG-proof.
Cameratoezicht in de cloud

GEÏNTEGREERDE BI-RAPPORTAGE

inkomstenderving
Het cloud-platform biedt een veelheid aan nuttige en direct in te zetten functionaliteit. Alle transactiegegevens die worden gegenereerd door de cloud-videobewaking, zijn real-time toegankelijk via een helder dashboard. Het platform is 24/7 toegankelijk vanaf elke plaats op de wereld, waar u de beschikking heeft over een online verbinding. Dankzij de geïntegreerde BI-tool kunt u de beschikbare data gebruiken om datagedreven optimalisaties uit te voeren, data te exporteren en managementrapportages te genereren.

VOLLEDIG SCHAALBARE OPLOSSING TEGEN INKOMSTENDERVING

Met onze bewezen oplossingen kiest u voor betrouwbare en flexibele videobewaking in de cloud. Een van de grote voordelen is dat de oplossing volledig schaalbaar is. U kunt naar behoefte op- en afschalen, waardoor we het platform flexibel mee kunnen laten groeien met uw bedrijf. En zoals u gewend bent van cloud-oplossingen: u betaalt alleen voor wat u gebruikt op basis van uw maandelijkse afname. Ook heeft u geen zorgen over beheer, updates en beveiliging. Alla data wordt automatisch en veilig opgeslagen in de cloud.

OPTIMALISEER DE ROUTING EN UW ASSORTIMENT

Zoals gezegd: het cloud-platform biedt een veelheid aan functionaliteit om de prestaties van uw bedrijf te verbeteren. Zo kunnen winkelbedrijven ook eenvoudig krachtige oplossingen inzetten voor klanttellingen en heath mapping, o.a. voor informatie over de gemiddelde omzet per klant en voor inzicht in de plekken in de zaak waar uw klanten zich het meest ophouden; de zogenaamde hot spots. Informatie waarmee u het assortiment en de routing verder kunt optimaliseren. Elke functionaliteit is eenvoud aan- en uit te zetten en u betaalt alleen wat en wanneer u het gebruikt.
inkomstenderving

MEER WETEN?

Als ervaren security system integrator met verstand van de business waarin u opereert, helpen we u graag met het verbeteren van uw bedrijfsresultaten door de inzet van innovatieve cloud-technologie en slimme software van o.a. Morphean en Genetec. Wij ontzorgen u van A tot Z bij de installatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overig nieuws?

Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security
Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security

Eerder dit jaar ontvingen wij de Sales Award 2022 van Acre Security vanwege de uitstekende groei die we in 2022 en nog steeds doormaken met het door SmartSD vertegenwoordigde Acre Security. In Nederland zijn we zelfs de snelst groeiende integrator met Acre Security-producten. Ze sluiten dan ook heel goed aan bij ons klantenportfolio, waarin zich steeds meer logistieke centra en (grootwinkel)bedrijven bevinden met vestigingen in Nederland en vaak ook in andere EU-landen. Betrouwbare beveiliging en efficiënt beheer vanuit de cloud zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees meer
Ontdek onze bewezen beveiligings­oplossingen voor warehousing
Ontdek onze bewezen beveiligings­oplossingen voor warehousing

Als handelsland beschikken we in Nederland over heel veel distributiecentra, warehouses, logistieke centra en opslagplaatsen. En de groei is er nog niet uit, want in 2023 verrijzen er zo’n 70 nieuwe warehouses. Die grootschalige opslag en distributie van goederen brengt risico’s met zich mee. Denk aan brand, inbraak en diefstal van binnenuit. Zenith Security heeft de kennis, ervaring en middelen om deze risico’s tot een minimum te beperken.

Lees meer