Werken bij Zenith Security

Zenith Security is altijd op zoek naar gemotiveerde security professionals. Wij bieden je een professionele, informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Vianen werken wij door heel Nederland voor aansprekende klanten, die zowel nationaal als internationaal opereren. Op dit moment ontmoeten wij graag kandidaten voor de volgende functies:

VACATURES

PARTICULIER ONDERZOEKERS / RECHERCHEURS

Wegens de toename aan interesse voor onze onderzoeken op het gebied van Fraude, Integriteit en Ongewenst gedrag zijn wij op zoek naar particulier onderzoekers / rechercheurs.

Medior ICT Engineer

Een allround engineer bij Zenith Security heeft eigenlijk de mooiste rol binnen het bedrijf.

Service manager / coördinator

Jij zorgt voor het optimaal functioneren en het oplossen van storingen aan de camera-, toegangs- en inbraaksystemen van onze klanten.

Monteur

Jij implementeert high-end beveiligingsoplossingen bij onze klanten door het hele land en zorgt ervoor dat onze systemen operationeel blijven.

Accountmanager / sales

Jij onderhoudt het contact met onze bestaande klanten en werft nieuwe klanten aan. Je adviseert ze over onze geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

P.A. / directie-ondersteuning

Jij bent de rechterhand van onze directie en staat altijd klaar om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren of ondersteuning te bieden.

Preventiecoach Amsterdam

Jij begeleidt medewerkers in veiligheidsbewustzijn en traint ze om bepaalde dingen te doen en na te laten.

Projectleider / werkvoorbereider

Jij neemt verantwoordelijkheid voor de volledige implementatie van onze beveiligingsinstallaties bij klanten door heel Nederland.

Neem contact met ons op

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met Jorien Tilstra via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar werkenbij@zenithsecurity.nl.