Werken bij Zenith Security

Zenith Security is altijd op zoek naar gemotiveerde security professionals. Wij bieden je een professionele, informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Vianen werken wij door heel Nederland voor aansprekende klanten, die zowel nationaal als internationaal opereren. Op dit moment ontmoeten wij graag kandidaten voor de volgende functies:

VACATURES

Binnendienst verkoop medewerk(st)er b-2-b

BINNENDIENST VERKOOP MEDEWERK(ST)ER
B-2-B

Als commercieel medewerker binnendienst word je onderdeel van een klein en daadkrachtig team. In samenspraak met de teamleider worden doelgroepen geïdentificeerd.

JUNIOR ACCOUNTMANAGERS

Als Junior Accountmanager (40 uur per week) start je met een korte interne opleiding. In het begin bel je mailings na en probeer je afspraken te maken voor ons salesteam.

SENIOR ACCOUNTMANAGER

Als Senior Accountmanager (40 uur per week) staan de contacten met onze klanten en het werven van nieuwe klanten centraal in jouw werk.

FIELD ENGINEERS / MONTEURS

Als Field Engineer / Monteur (40 uur per week) ben jij de technisch specialist die zorgt voor een feilloze werking van de camera-, toegangs- en inbraakdetectiesystemen van onze klanten.

SERVICECOÖRDINATOR

Uitstekende service en efficiënt onderhoud; dat is wat onze klanten verwachten van jou. Als Servicecoördinator (40 per week) vind jij het leuk om dit te regelen.

Projectleider / werkvoorbereider

Jij neemt verantwoordelijkheid voor de volledige implementatie van onze beveiligingsinstallaties bij klanten door heel Nederland.

PARTICULIER ONDERZOEKERS / RECHERCHEURS

Wegens de toename aan interesse voor onze onderzoeken op het gebied van Fraude, Integriteit en Ongewenst gedrag zijn wij op zoek naar particulier onderzoekers / rechercheurs.

Medior ICT Engineer

Een allround engineer bij Zenith Security heeft eigenlijk de mooiste rol binnen het bedrijf.

P.A. / directie-ondersteuning

Jij bent de rechterhand van onze directie en staat altijd klaar om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren of ondersteuning te bieden.

Neem contact met ons op

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met José van der Pool via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar werkenbij@zenithsecurity.nl.