INTEGRATED SECURITY BY ZENITH

Als security system integrator biedt Zenith Security met ruim 40 medewerkers een innovatieve kijk op geïntegreerde beveiligings­oplossingen. Daarnaast zijn wij u van dienst met bedrijfsrecherchediensten, advies en training. Op basis van ruim 20 jaar ervaring staan wij opdrachtgevers proactief terzijde met geïntegreerde beveiligingsoplossingen, die door onze eigen, goed getrainde en ervaren monteurs en experts worden geïnstalleerd en onderhouden.

Uw situatie is ons vertrekpunt

Zenith Security is ontstaan uit VMB Security Systems en VMB Recherche uit Almere. Sinds medio 2021 zijn wij actief vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Vianen met het optimaal beveiligen van fysieke omgevingen, mensen, gebouwen en operationele processen. Als security system integrator kijken wij verder dan alleen naar camera’s. De inzet van intelligente software en hardware, zoals camera-, inbraakdetectie-, toegangscontrole- en communicatiesystemen stemmen wij naadloos af op uw situatie. Dat noemen wij Integrated Security: toekomstvaste, geïntegreerde beveiligingsoplossingen met een ultieme gebruikerservaring en een goede prijskwaliteit-verhouding.

Onze klanten

Zenith Security ontzorgt gerenommeerde bedrijven, zoals (internationale) retailketens, bedrijven in de logistiek, industrie, farmacie, oil & gas, onderwijsinstellingen, datacenters en kantoorgebouwen. Voor deze opdrachtgevers ontwikkelen wij geïntegreerde beveiligingsoplossingen en kwalitatief hoogwaardige systemen, die door eigen monteurs worden geïnstalleerd en onderhouden. Als betrokken en flexibele leverancier zoeken wij altijd naar een optimale balans tussen innovatieve technologie en menselijke inzet. Zo creëren we 24/7 een veilige werk- en leefomgeving voor u en uw medewerkers.

ZENITH EXPERIENCE CENTER

Bent u benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van geïntegreerde beveiligings­oplossingen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center in Vianen. Hier maakt u uitgebreid kennis met alle mogelijkheden en laten we u zien hoe onze oplossingen werken in de praktijk.

Vergunningen en certificeringen

Zenith Security beschikt over alle benodigde vergunningen om haar werkzaamheden op passende wijze uit te mogen voeren. Daarnaast beschikken wij over diverse certificeringen, die de kwaliteit van ons werk en onze processen borgen.

Zenith Security
Zenith Security
Zenith Security
Zenith Security
Zenith Security