Security Management

Eén interface voor het beheer van alle hard- en softwaresystemen
De beveiliging van uw organisatie en medewerkers vraagt om betrouwbare, geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Hoe die oplossingen eruit zien, hangt af van uw specifieke wensen, eisen en situatie. Vaak gaat het om een combinatie van hard- en softwaresystemen. Voor het monitoren, analyseren en vertalen van alle data naar informatie en voor het beheren en controleren van alle systemen gebruikt u een Security Management Systeem.

Alles in één overzichtelijke en intuïtieve interface

Een Security Management Systeem is een overkoepelend beveiligings­platform dat meerdere IP-beveiligings­systemen samenbrengt in één overzichtelijke en intuïtieve interface. Dit maakt het beheer efficiënt en eenvoudig en geeft u de regie over alle systemen via één centraal platform. In principe kan alle hardware met IP-technologie samen komen in een Security Management Systeem: toegangs­controle, videobewaking, nummerplaat­herkenning, communicatie, inbraakdetectie en analysefuncties. Het totaaloverzicht realiseren wij met een directe verbinding naar de cloud.

Flexibel, schaalbaar en efficiënt

De voordelen van systeemintegratie zijn talrijk. Alle beveiligingsinformatie centraal in een Security Management Systeem biedt overzicht, efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid. U kunt eenvoudig uitbreiden en nieuwe functies toevoegen. Door systemen te integreren kunt u bovendien kosten besparen, omdat er minder onderhoudscontracten nodig zijn. Uiteraard zorgen wij er voor dat ook de IT-security van uw systemen optimaal is geregeld. Maak kennis met onze partners op het gebied van Security Management.
WAT IS SECURITY MANAGEMENT?

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen bestaan doorgaans uit een effectieve combinatie van slimme hard- en softwaresystemen. Om deze optimaal te kunnen monitoren en analyseren, is een Security Management Systeem nodig. Hiermee kunt u ook de door de systemen verkregen data vertalen naar waardevolle managementinformatie.

HOE WERKT EEN SECURITY MANAGEMENTSYSTEEM?

Een Security Management Systeem kunt u zien als overkoepelend beveiligingsplatform, waarin meerdere IP-beveiligingssystemen samenkomen. Via één overzichtelijke en intuïtieve interface beheert u alle systemen efficiënt en eenvoudig. Via een cloudverbinding zorgen wij voor het totaaloverzicht, maar regelen we ook updates en onderhoud.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM?

Er zitten veel voordelen aan een geïntegreerd Security Management Systeem. De belangrijkste zijn dat u alle beveiligingsinformatie centraal kunt raadplegen. Dat zorgt voor overzicht, efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid. Het Security Management Systeem is bovendien schaalbaar en eenvoudig uit te breiden.