Security Management

Eén interface voor het beheer van alle hard- en softwaresystemen
De beveiliging van uw organisatie en medewerkers vraagt om betrouwbare, geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Hoe die oplossingen eruit zien, hangt af van uw specifieke wensen, eisen en situatie. Vaak gaat het om een combinatie van hard- en softwaresystemen. Voor het monitoren, analyseren en vertalen van alle data naar informatie en voor het beheren en controleren van alle systemen gebruikt u een Security Management Systeem.

Alles in één overzichtelijke en intuïtieve interface

Een Security Management Systeem is een overkoepelend beveiligings­platform dat meerdere IP-beveiligings­systemen samenbrengt in één overzichtelijke en intuïtieve interface. Dit maakt het beheer efficiënt en eenvoudig en geeft u de regie over alle systemen via één centraal platform. In principe kan alle hardware met IP-technologie samen komen in een Security Management Systeem: toegangs­controle, videobewaking, nummerplaat­herkenning, communicatie, inbraakdetectie en analysefuncties. Het totaaloverzicht realiseren wij met een directe verbinding naar de cloud.

Flexibel, schaalbaar en efficiënt

De voordelen van systeemintegratie zijn talrijk. Alle beveiligingsinformatie centraal in een Security Management Systeem biedt overzicht, efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid. U kunt eenvoudig uitbreiden en nieuwe functies toevoegen. Door systemen te integreren kunt u bovendien kosten besparen, omdat er minder onderhoudscontracten nodig zijn. Uiteraard zorgen wij er voor dat ook de IT-security van uw systemen optimaal is geregeld. Maak kennis met onze partners op het gebied van Security Management.

Neem contact met ons op

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de optimale beveiliging van uw werk- en leefomgeving? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar info@zenithsecurity.nl. U bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Vianen.