Acre Security

EFFICIËNTE BEVEILIGING EN BEHEER VANUIT DE CLOUD MET ACRE SECURITY

Eerder dit jaar ontvingen wij de Sales Award 2022 van Acre Security vanwege de uitstekende groei die we in 2022 en nog steeds doormaken met het door SmartSD vertegenwoordigde Acre Security. In Nederland zijn we zelfs de snelst groeiende integrator met Acre Security-producten. Ze sluiten dan ook heel goed aan bij ons klantenportfolio, waarin zich steeds meer logistieke centra en (grootwinkel)bedrijven bevinden met vestigingen in Nederland en vaak ook in andere EU-landen. Betrouwbare beveiliging en efficiënt beheer vanuit de cloud zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

BETROUWBAARHEID EN INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN

John Heins over het winnen van de Sales Award: “Ik ben blij en verheugd dat we deze award hebben gewonnen. De producten van Acre Security zijn belangrijk bij de totstandkoming van onze installaties. Met name de uitgebreide integratiemogelijkheden en de betrouwbaarheid van de systemen maken het verschil. Wij gaan zeker doorgroeien met Acre Security en ook de samenwerking met distributeur SmartSD vinden we belangrijk. Zij staan garant voor snelle levering en prima technische ondersteuning.”
acre security

FLEXIBEL, SCHAALBAAR EN EFFICIËNT | Acre Security

Het portfolio aan oplossingen voor inbraakbeveiliging en toegangscontrole van Acre Security is zeer gevarieerd en bestaat uit zowel on-premises als cloud-oplossingen. Als innovatieve security system integrator kiezen we bij Zenith Security in overleg met onze opdrachtgevers steeds vaker voor de cloud. De kwaliteit van deze cloud-systemen is onovertroffen en ze bieden belangrijke voordelen ten opzichte van on-premises oplossingen, met name op het gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiency.

SPC CONNECT BEHEER IN DE CLOUD

DPIA logo
Met name voor opdrachtgevers die beschikken over grote locaties en/of meerdere vestigingen, zowel binnen Nederland als daarbuiten, is het SPC Connect platform interessant. Het is een efficiënte cloud-oplossing, waarmee we 24/7 en op afstand SPC-panelen kunnen bewaken, beheren en onderhouden. Het platform levert geautomatiseerde systeemstatusrapporten en registreert nauwkeurig alle sitebezoeken. Data en configuratiegegevens worden veilig in de cloud opgeslagen. Storingen kunnen we eenvoudig remote oplossen en nieuwe panelen kunnen we op afstand installeren. Voor eindgebruikers is er de SPC Connect-app om inschakel- en statusinformatie te raadplegen.

LAGERE TCO, MINDER CO2-EMISSIE

Zowel inbraakbeveiliging als toegangscontrole gebeurt steeds vaker vanuit de cloud. Dat biedt voordelen voor ons als security system integrator, maar uiteindelijk ook voor de klant. Zo is deze verzekerd van de allerbeste en grotendeels geautomatiseerde beveiligingsoplossingen. Omdat er veel minder hardware op locatie nodig is en omdat er minder reisbewegingen nodig zijn voor onderhoud, beheer en service, vallen de totale kosten (TCO) lager uit. Ook het milieu is ermee gediend, want minder reizen betekent immers ook minder CO2-emissie.

MEER WETEN?

Als ervaren security system integrator met verstand van de business waarin u opereert, helpen we u graag met het verbeteren van uw bedrijfsresultaten door de inzet van innovatieve cloud-technologie en slimme software van o.a. Acre Security. Wij ontzorgen u van A tot Z bij de installatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overig nieuws?

Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving

Voorraadtekorten en daarmee inkomstenderving zijn aan de orde van de dag in winkelbedrijven, magazijnen en e-commercecentra. Creatieve bedenksels van klanten en medewerkers, maar ook (tel)fouten) kunnen hieraan ten grondslag liggen. Allerlei – vaak onterechte – claims over onvolledige of niet correcte leveringen worden uit coulance gehonoreerd, omdat er geen sluitend bewijsmateriaal voorhanden is om het tegendeel te bewijzen. Met intelligente transaction trackers en Business Intelligence-software kunnen we dit probleem doelgericht oplossen.

Lees meer
Ontdek onze bewezen beveiligings­oplossingen voor warehousing
Ontdek onze bewezen beveiligings­oplossingen voor warehousing

Als handelsland beschikken we in Nederland over heel veel distributiecentra, warehouses, logistieke centra en opslagplaatsen. En de groei is er nog niet uit, want in 2023 verrijzen er zo’n 70 nieuwe warehouses. Die grootschalige opslag en distributie van goederen brengt risico’s met zich mee. Denk aan brand, inbraak en diefstal van binnenuit. Zenith Security heeft de kennis, ervaring en middelen om deze risico’s tot een minimum te beperken.

Lees meer