Services

Alles om beveiligingssystemen operationeel te houden
24/7 monitoring
Als u met Zenith Security in zee gaat, bent u ervan verzekerd dat u samenwerkt met een gedreven team van ervaren security-specialisten. Van advies tot en met installatie en van onderhoud tot en met service. Onze goed getrainde professionals staan 24/7 voor u klaar om uw systemen up & running te houden, uw bedrijfskritische processen te bewaken en bij te dragen aan een veilige leef- en werkomgeving.

De zekerheid van een SLA

Met een Service Level Agreement (SLA) bent u altijd verzekerd van professionele bijstand als het nodig is. Afhankelijk van uw wensen stellen we een SLA voor u op, dat naadloos is afgestemd op uw wensen, situatie en bedrijfsrisico’s.

24/7 Monitoring

Als wij uw systemen in beheer hebben, zorgen we ervoor dat ze altijd paraat zijn. Hiervoor gebruiken we 24/7 automatische monitoring en ontvangen wij direct een melding als uw netwerk of een component niet beschikbaar is.
24/7 monitoring

Remote open- en sluitbegeleiding

De beveiliging van medewerkers tijdens het openen en sluiten van een winkel- of kantoorlocatie kan heel efficiënt plaatsvinden, dankzij remote open- en sluitbegeleiding.

Meldkamerdiensten, video-observatie en alarmopvolging

De kracht van geïntegreerde beveiligingsoplossingen zit in de efficiënte combinatie van techniek en menselijke inzet. Door onze systemen te koppelen aan onze particuliere alarmcentrale (PAC), bent u verzekerd van adequate alarmverificatie, videoverificatie en alarmopvolging. Denk bijvoorbeeld aan remote open- en sluitbegeleiding en het meekijken via Live View-beelden na het indrukken van een paniekknop.

Neem contact met ons op

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de optimale beveiliging van uw werk- en leefomgeving? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar info@zenithsecurity.nl. U bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Vianen.