Services

Alles om beveiligingssystemen operationeel te houden
24/7 monitoring
Als u met Zenith Security in zee gaat, bent u ervan verzekerd dat u samenwerkt met een gedreven team van ervaren security-specialisten. Van advies tot en met installatie en van onderhoud tot en met service. Onze goed getrainde professionals staan 24/7 voor u klaar om uw systemen up & running te houden, uw bedrijfskritische processen te bewaken en bij te dragen aan een veilige leef- en werkomgeving.

De zekerheid van een SLA

Met een Service Level Agreement (SLA) bent u altijd verzekerd van professionele bijstand als het nodig is. Afhankelijk van uw wensen stellen we een SLA voor u op, dat naadloos is afgestemd op uw wensen, situatie en bedrijfsrisico’s.

24/7 Monitoring

Als wij uw systemen in beheer hebben, zorgen we ervoor dat ze altijd paraat zijn. Hiervoor gebruiken we 24/7 automatische monitoring en ontvangen wij direct een melding als uw netwerk of een component niet beschikbaar is.
24/7 monitoring

Remote open- en sluitbegeleiding

De beveiliging van medewerkers tijdens het openen en sluiten van een winkel- of kantoorlocatie kan heel efficiënt plaatsvinden, dankzij remote open- en sluitbegeleiding.

Meldkamerdiensten, video-observatie en alarmopvolging

De kracht van geïntegreerde beveiligingsoplossingen zit in de efficiënte combinatie van techniek en menselijke inzet. Door onze systemen te koppelen aan onze particuliere alarmcentrale (PAC), bent u verzekerd van adequate alarmverificatie, videoverificatie en alarmopvolging. Denk bijvoorbeeld aan remote open- en sluitbegeleiding en het meekijken via Live View-beelden na het indrukken van een paniekknop.
HOE HOUDEN JULLIE ONZE OPLOSSINGEN OPERATIONEEL?

Bij Zenith Security werkt u samen met een gedreven team van ervaren security-specialisten. Zij staan 24/7 voor u klaar om uw systemen operationeel te houden en bedrijfskritische processen te bewaken. We werken met een Service Level Agreement (SLA) op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

WORDEN ONZE SYSTEMEN 24 UUR PER DAG GECONTROLEERD?

Als wij uw beveiligingsoplossingen in beheer nemen, zorgen we ervoor dat ze 24/7 operationeel zijn en blijven. We maken hiervoor gebruik van automatische monitoring. Dit gebeurt 24/7 en 365 dagen per jaar. Zodra er een storing is of als een component niet operationeel is, ontvangen wij hiervan een melding en ondernemen we de nodige actie.

WELKE SERVICES LEVEREN JULLIE NOG MEER?

Naast de genoemde beveiligingsoplossingen op deze website, bieden wij ook meldkamerdiensten, video-observatie en alarmopvolging. De combinatie van geavanceerde technologie en menselijke inzet zorgt voor efficiency. Zo koppelen we onze beveiligingssystemen aan onze particuliere alarmcentrale (PAC). Daarmee bent u verzekerd van adequate alarmverificatie, videoverificatie en alarmopvolging.