WE HOUDEN U GRAAG OP DE HOOGTE

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van Zenith Security en in ons vakgebied? We houden u graag op de hoogte. Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvangt u regelmatig een update van ons. Vergeet ons ook niet te volgen op LinkedIn.
VERBORGEN CAMERA’S OP DE WERKVLOER; WAT MAG ER WEL EN WAT NIET?

VERBORGEN CAMERA’S OP DE WERKVLOER; WAT MAG ER WEL EN WAT NIET?

Veel bedrijven maken gebruik van camera’s, meestal ter voorkoming van diefstal of ter bescherming van medewerkers en bezoekers. In uitzonderlijke gevallen wordt een verborgen camera gebruikt. Dat kan heel effectief zijn. Maar het is wel zaak om zorgvuldig te werk te gaan en de wet- en regelgeving strikt toe te passen. De Nederlandse wet stelt immers dat iedereen recht heeft op privacy, ook op de werkvloer!

Lees meer
ONAANGEKONDIGDE NACHTELIJKE SITECONTROLES LEGGEN ZWAKKE PLEKKEN BLOOT

ONAANGEKONDIGDE NACHTELIJKE SITECONTROLES LEGGEN ZWAKKE PLEKKEN BLOOT

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met de beveiliging van uw bedrijfsterrein, distributiecentrum, opslagplaats of bedrijfspand? Is de beveiliging optimaal geregeld en staan uw medewerkers en technische beveiligingsmiddelen altijd op scherp? Om daar achter te komen, kunt u onze rechercheprofessionals inschakelen voor een onaangekondigde nachtelijke sitecontrole.

Lees meer
IK ONTVANG GRAAG DE NIEUWSBRIEF

Door uw gegevens hieronder in te vullen en te verzenden, meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en houden we u regelmatig op de hoogte. U gaat hiermee akkoord met het privacy beleid van Zenith Security.