Advies & training

Waardevol, praktisch en doelgroepgericht
winkeldiefstalpreventie
Misstanden op de werkvloer zijn van alle tijden en komen in alle lagen van de bevolking en bij alle soorten bedrijven en organisaties voor. Toch is er veel mogelijk om misstanden te voorkomen en de veiligheid te verhogen. Wij staan u terzijde met het maken van een beveiligingsplan, met waardevol advies en met praktische preventietrainingen om fraude, diefstal, overvallen en agressie op de werk- en winkelvloer te voorkomen. Denk aan:
winkeldiefstalpreventie

Winkeldiefstal-
preventie

Herkennen, voorkomen en aanpakken van winkeldieven.

winkeldiefstalpreventie

Overvalpreventie

Een overval voorkomen en hoe te reageren als het toch gebeurt.

winkeldiefstalpreventie

Fraudepreventie

Voorkomen, herkennen en aanpakken van fraude binnen uw bedrijf.

winkeldiefstalpreventie

Omgaan
met agressie

Emoties in de hand houden en de klant effectief kalmeren.

Doelgroepgerichte aanpak

Bij onze adviezen en trainingen maken wij gebruik van beeldmateriaal en wetenschappelijk onderbouwde theorieën. Vooraf verdiepen wij ons uitvoerig in uw bedrijf en branche, zodat we gebruik kunnen maken van realistische voorbeelden. De nadruk ligt op de preventie aan de hand van bedrijfseigen regels en procedures. In de praktijk blijkt dat goed voorbereide medewerkers sneller de juiste dingen doen, waardoor ongelukken worden voorkomen.

Meer dan alleen advies & training

Als onderdeel van security system integrator Zenith Security kunnen wij opdrachtgevers ook van dienst zijn bij het implementeren van geïntegreerde beveiligings­oplossingen op basis van diverse technologieën. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van intelligente IP-camerasystemen, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en aansluiting op de meldkamer inclusief alarmopvolging.

Neem contact met ons op

Met advies en training is er veel mogelijk om misstanden te voorkomen en de veiligheid te verhogen. Neem contact op via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar recherche@zenithsecurity.nl.