Toegangscontrole

Ongeautoriseerde toegang voorkomen en veiligheid waarborgen
Toegangscontrole
Systemen voor toegangscontrole vormen een cruciaal onderdeel van de beveiliging voor organisaties en gebouwen. Ze voorkomen ongeautoriseerd bezoek, verhogen de veiligheid van medewerkers en bezoekers en zorgen voor een veilig gevoel. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole: van standalone tot zeer geavanceerde systemen, draadloos online inclusief real-time controle.

Voorkomen van ongeautoriseerde toegang

Welk toegangscontrole­systeem u nodig heeft, hangt af van vele factoren. Het tegengaan van ongeautoriseerde toegang is het uitgangspunt, maar er kan meer om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te waarborgen. Door het toegangs­controle­systeem te koppelen aan krachtige software, reguleert u wie, waar en wanneer een gebouw of terrein mag betreden. Daarbij zijn diverse identificatie­middelen denkbaar, zoals een toegangspas, pincode, smartphone, token, irisscan of combinaties. Ook toegangs­verlening op afstand (remote entry) behoort tot de mogelijkheden, dankzij onze clouddiensten.

Het begint met advies

Vele factoren zijn van invloed op de keuze van een toegangscontrolesysteem, inclusief apparaten voor toegangscontrole, dashboards voor toegangsbeheer, bedieningspanelen en toegangscontroleservers. De juiste keuze voor een systeem begint altijd met een goed advies van onze technisch adviseurs. Wij vertellen u graag meer over het inpassen van toegangscontrole in een geïntegreerde beveiligingsoplossing. Ook de optimale IT-security van uw systemen nemen we mee in ons advies. Maak kennis met onze partners op het gebied van toegangscontrole.

WAT HEB IK AAN EEN SYSTEEM VOOR TOEGANGSCONTROLE?

Toegangscontrolesystemen voorkomen ongeautoriseerd bezoek, verhogen de veiligheid van medewerkers en bezoekers en geven een veilig gevoel. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden naadloos afgestemd op wensen en situatie.

HOE KAN IK ONGEAUTORISEERDE TOEGANG VOORKOMEN?

Door een toegangscontrolesysteem te koppelen aan krachtige software, reguleert u wie, waar en wanneer een gebouw of terrein mag betreden. Een toegangspas, pincode, smartphone, token, irisscan of een combinatie hiervan is in te zetten als identificatiemiddel. Met onze clouddiensten kunt u ook denken aan toegangsverlening op afstand (remote entry).