Videotechniek

Verdachte situaties en personen detecteren, herkennen en identificeren
videobewakingssystemen
Voor de beveiliging en observatie van fysieke omgevingen, mensen, gebouwen en operationele processen zetten wij geavanceerde systemen in voor videobewaking. Slimme camera’s en videobewakingssystemen zijn in staat om verdachte situaties en personen (automatisch) te detecteren, herkennen en identificeren. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u over de juiste hard- en software.

Detecteren, herkennen en identificeren

videobewakingssystemen

Welk videobewakingssysteem optimaal aansluit bij uw wensen en behoeften, bespreken wij graag met u. Wat is het doel? Wilt u dat de camera’s verdachte situaties en personen kunnen herkennen en identificeren, dan is andere hardware (en analysesoftware) nodig dan als detectie volstaat. Ons uitgangspunt is dat u altijd kunt beschikken over haarscherpe beelden. Met efficiënte zoeksoftware op basis van artifical intelligence vindt u snel terug wat u zoekt: een bepaald type auto of persoon bijvoorbeeld.

Verder kijken

Als u videobewaking overweegt, kijken wij graag met u mee naar uw totaalsituatie, zodat u zeker weet dat u de juiste oplossing kiest. Ook andere zaken spelen hierbij een rol, zoals de cameralocatie (binnen/buiten), de verlichting en de optie om op afstand mee te kijken. Voor elke situatie hebben we geavanceerde systemen beschikbaar, zowel on-premises als in de cloud.

Videoverificatie

Een belangrijk voordeel van videotechniek in combinatie met aansluiting op onze particuliere alarmcentrale (PAC) is de mogelijkheid van videoverificatie. Bij een alarmmelding kan de operator meekijken en beoordelen of er daadwerkelijk alarmopvolging noodzakelijk is. Dit voorkomt veel onnodige kosten.

Het begint met advies

Met een videobewakings­systeem investeert u in de veiligheid van uw bedrijf, medewerkers en bedrijfsmiddelen. Een advies van onze technisch adviseurs is hierbij waardevol. Wij vertellen u alles over het inpassen van IP-videotechniek in een geïntegreerde beveiligings­oplossing en de aansluiting op onze particuliere alarmcentrale (PAC). Ook de optimale IT-security van uw systemen nemen we graag mee in ons advies. Maak kennis met onze partners op het gebied van videotechniek.

videobewakingssystemen
WAAROM ZOU IK KIEZEN VOOR VIDEOBEWAKING?

Geavanceerde videobewakingssystemen helpen bij de beveiliging en observatie van fysieke omgevingen, mensen, gebouwen en operationele processen. Met slimme camera’s en videobewakingssystemen is het mogelijk om automatisch verdachte situaties en personen te detecteren, herkennen en identificeren.

WELK VIDEOSYSTEEM PAST BIJ ONZE SITUATIE?

Afhankelijk van uw wensen, behoeften en doelen adviseren wij u over het beste videobewakingssysteem voor uw situatie. De beschikbaarheid van haarscherpe beelden zijn het uitgangspunt. Met efficiënte zoeksoftware en A.I. vindt u altijd snel terug wat u zoekt. Een bepaalde auto of een specifiek persoon bijvoorbeeld.

WAT HEBBEN WIJ AAN VIDEOVERIFICATIE?

Videotechniek in combinatie met aansluiting op onze particuliere alarmcentrale (PAC) biedt u de mogelijkheid van videoverificatie. Bij een alarmmelding bekijkt een medewerker of er opvolging noodzakelijk is. Dit kan u veel onnodige kosten besparen.