Videotechniek

Verdachte situaties en personen detecteren, herkennen en identificeren
videobewakingssystemen
Voor de beveiliging en observatie van fysieke omgevingen, mensen, gebouwen en operationele processen zetten wij geavanceerde systemen in voor videobewaking. Slimme camera’s en videobewakingssystemen zijn in staat om verdachte situaties en personen (automatisch) te detecteren, herkennen en identificeren. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u over de juiste hard- en software.

Detecteren, herkennen en identificeren

videobewakingssystemen

Welk videobewakingssysteem optimaal aansluit bij uw wensen en behoeften, bespreken wij graag met u. Wat is het doel? Wilt u dat de camera’s verdachte situaties en personen kunnen herkennen en identificeren, dan is andere hardware (en analysesoftware) nodig dan als detectie volstaat. Ons uitgangspunt is dat u altijd kunt beschikken over haarscherpe beelden. Met efficiënte zoeksoftware op basis van artifical intelligence vindt u snel terug wat u zoekt: een bepaald type auto of persoon bijvoorbeeld.

Verder kijken

Als u videobewaking overweegt, kijken wij graag met u mee naar uw totaalsituatie, zodat u zeker weet dat u de juiste oplossing kiest. Ook andere zaken spelen hierbij een rol, zoals de cameralocatie (binnen/buiten), de verlichting en de optie om op afstand mee te kijken. Voor elke situatie hebben we geavanceerde systemen beschikbaar, zowel on-premises als in de cloud.

Videoverificatie

Een belangrijk voordeel van videotechniek in combinatie met aansluiting op onze particuliere alarmcentrale (PAC) is de mogelijkheid van videoverificatie. Bij een alarmmelding kan de operator meekijken en beoordelen of er daadwerkelijk alarmopvolging noodzakelijk is. Dit voorkomt veel onnodige kosten.

Het begint met advies

Met een videobewakings­systeem investeert u in de veiligheid van uw bedrijf, medewerkers en bedrijfsmiddelen. Een advies van onze technisch adviseurs is hierbij waardevol. Wij vertellen u alles over het inpassen van IP-videotechniek in een geïntegreerde beveiligings­oplossing en de aansluiting op onze particuliere alarmcentrale (PAC). Ook de optimale IT-security van uw systemen nemen we graag mee in ons advies. Maak kennis met onze partners op het gebied van videotechniek.

videobewakingssystemen

Neem contact met ons op

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de optimale beveiliging van uw werk- en leefomgeving? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar info@zenithsecurity.nl. U bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Vianen.