Clouddiensten

Hosting van applicaties en een veilige opslag van data
Security in de cloud
Vrijwel al onze security technology-oplossingen kunnen zelfstandig op locatie (on-premises) draaien. Maar als we uw beveiligings­systemen koppelen aan een cloudplatform, worden ze nóg krachtiger en krijgt u de beschikking over nog meer mogelijkheden. Zonder dat u fors hoeft te investeren in lokale hardware of IT-infrastructuur, want uw data en applicaties bevinden zich in de cloud. Of concreter: in een zeer goed beveiligd, extern datacenter.

Clouddiensten voor alle beveiligings­oplossingen

De voordelen van de cloud zijn evident, ook voor beveiligings­diensten; altijd en overal toegankelijk, veilig, schaalbaar, flexibel en geen zorgen over updates en onderhoud. Als security system integrator zorgen wij voor de optimale hosting van uw applicaties en de opslag van data.

24/7 Online toegang

Clouddiensten zijn beschikbaar voor al onze oplossingen: security management, videotechniek, toegangscontrole en inbraakbeveiliging. U krijgt eenvoudig 24/7 online toegang en kunt op afstand via uw pc of smartphone op locatie meekijken. Uiteraard zorgen wij er ervoor dat ook de IT-security van uw systemen optimaal wordt geregeld. Maak kennis met onze partners op het gebied van clouddiensten.

WAAROM ZOU IK KIEZEN VOOR CLOUDDIENSTEN?

Onze beveiligingsoplossingen kunnen uitstekend standalone op uw locatie draaien. Maar door ze te koppelen aan een cloudplatform, worden ze nóg krachtiger. Ook krijg u meer mogelijkheden en kunt u ze makkelijker op afstand beheren als we uw data en applicaties aanbieden vanuit de cloud.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SECURITY IN DE CLOUD?

Naast de extra mogelijkheden en het efficiënte beheer van uw beveiligingsdiensten, zijn oplossingen in de cloud veilig, 24/7 en overal toegankelijk, schaalbaar en flexibel. Ook updates en onderhoud zijn standaard onderdeel van onze cloudoplossingen. Daar heeft u geen omkijken naar dus.

VOOR WELKE BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN WERKEN JULLIE IN DE CLOUD?

Voor vrijwel al onze oplossingen bieden we clouddiensten. Denk aan security management, videotechniek, toegangscontrole en inbraakbeveiliging. U krijgt eenvoudig 24/7 online toegang en u kunt op afstand via uw smartphone of pc op locatie zelf meekijken bij incidenten.