Inbraakbeveiliging

Ongewenst bezoek voorkomen met innovatieve technologie
inbraakbeveiliging

Een veelheid aan fysieke maatregelen en innovatieve systemen is beschikbaar om het risico op inbraak te minimaliseren. Zowel voor het buitenterrein van uw kantoor, winkel of magazijn als voor het bedrijfspand zelf is er veel mogelijk. Naast organisatorische en bouwkundige maatregelen moet u denken aan de inzet van geavanceerde systemen voor inbraakdetectie.

Inbraak­beveiliging is maatwerk

inbraakbeveiliging

Voor de beveiliging van het buitenterrein van uw organisatie kunt u denken aan hekwerkdetectie, gronddetectie, camerabeveiliging en tijdelijke beveiligingsmaatregelen. Voor het pand zelf zijn een alarminstallatie, camerabeveiliging en video-observatie goede opties. In alle gevallen gaat het bij inbraakbeveiliging om maatwerk; de maatregelen worden afgestemd op uw wensen en specifieke situatie. Al onze systemen draaien zowel on-premises als in de cloud.

Particuliere alarm­centrale (PAC) en video­toezicht­centrale

Om te zorgen voor de juiste opvolging bij een inbraakalarm, kunnen wij uw alarminstallatie aansluiten op een PAC (particuliere alarmcentrale) of video­toezicht­centrale. Deze ontvangt een melding in geval van onraad en medewerkers kunnen direct de bewakingsbeelden bekijken. Elke melding wordt geregistreerd, u kunt zelf online meekijken en indien nodig worden de alarmdiensten ingeschakeld. Onze technisch adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden. De optimale IT-security van uw systemen nemen we mee in ons advies. Maak kennis met onze partners op het gebied van inbraakbeveiliging.

WAT KAN IK DOEN OM HET RISICO OP INBRAAK TE VERKLEINEN?

De kans op inbraken beperken doet u met organisatorische en bouwkundige maatregelen. Daarnaast zijn er vele geavanceerde systemen voor inbraakdetectie mogelijk, zowel voor buitenterreinen, kantoren, winkels, magazijnen en bedrijfspanden.

VERZORGEN JULLIE OOK DE OPVOLGING BIJ EEN INBRAAKMELDING?

Om voor de juiste opvolging bij een inbraakalarm te zorgen, sluiten wij uw alarminstallatie aan op een PAC (particuliere alarmcentrale) of videotoezichtcentrale. Bij onraad kijken de medewerkers direct mee met de bewakingsbeelden. Ook kunt u zelf op afstand eenvoudig online meekijken. Als het nodig is, worden de alarmdiensten ingeschakeld.

WAT IS ER MOGELIJK VOOR DE BEVEILIGING VAN HET BUITENTERREIN?

Hiervoor kunt u denken aan hekwerkdetectie, gronddetectie, camerabeveiliging en tijdelijke beveiligingsmaatregelen. Ook voor buitenbeveiliging gaat het altijd om maatwerk. Onze systemen kunnen worden gekoppeld aan een alarmcentrale, zodat ook de opvolging bij een alarmmelding goed is geregeld.

inbraakbeveiliging