beveiligingsoplossingen

Ontdek onze bewezen beveiligingsoplossingen voor warehousing

Bezoek de Zenith Security Netwerkbijeenkomst – inschrijven onderaan deze pagina

Als handelsland beschikken we in Nederland over heel veel distributiecentra, warehouses, logistieke centra en opslagplaatsen. En de groei is er nog niet uit, want in 2023 verrijzen er zo’n 70 nieuwe warehouses. Die grootschalige opslag en distributie van goederen brengt risico’s met zich mee. Denk aan brand, inbraak en diefstal van binnenuit. Zenith Security heeft de kennis, ervaring en middelen om deze risico’s tot een minimum te beperken.

Beveiligingsrisico’s voor warehouses

Door de omvang van de hedendaagse warehouses is het onmogelijk om elke hoek, zowel binnen als buiten, volledig in te gaten te houden. Toch is dit noodzakelijk gezien de hoeveelheid, vaak kostbare, goederen die er opgeslagen zijn. Een bijkomend risico hierbij vormt de elektrificatie van voertuigen en elektrische hulpmiddelen. Regelmatig ontstaat er brand in de accu’s. Ook volgeladen vrachtwagens op het bedrijfsterrein vormen een risico.
beveiligingsoplossingen

Onze beveiligingsoplossingen voor warehouses

Zenith Security beschikt over een aantal geavanceerde en bewezen succesvolle beveiligingsoplossingen voor de optimale beveiliging van warehouses. Denk aan:

  • Slimme technieken om brand vroegtijdig en nauwkeurig op afstand te detecteren
  • Radartechniek voor accurate detectie en afschrikking op grote (high risk)-terreinen
  • Recherchediensten voor de opsporing bij derving en bijbehorende verslaglegging

Effectieve branddetectie met slimme videosystemen

DPIA logo
Met de inzet van onze slimme camerasystemen is het mogelijk om op afstand vroegtijdig en zeer nauwkeurig een beginnende brand te detecteren. Dit in tegenstelling tot traditionele brandmelders die boven in een warehouse worden gemonteerd en vaak pas (te) laat een alarm genereren. In veel gevallen is er dan niet genoeg tijd meer om adequaat te reageren.
Lees er meer over

Terreinbeveiliging met radartechniek

De beveiliging van grote (high risk)-terreinen rondom logistieke centra, warehouses, DC’s, overslagbedrijven en afvalverwerkers doen we steeds vaker met slimme beveiligingsradars in combinatie met panoramische beveiligingscamera’s en outdoor geluidshoornspeakers. De drietrapsraket ‘detecteren, afschrikken en verifiëren’ is zeer effectief en maakt bovendien kostenbesparingen tot wel 40% mogelijk.
Lees er meer over

beveiligingsoplossingen

Recherchediensten om diefstal van binnenuit te voorkomen

Zenith Recherche levert ervaren rechercheurs voor het opsporen, oplossen en voorkomen van diefstal en derving van binnenuit. Onze rechercheurs hebben minimaal evenveel rechten als de politie. Dankzij de directe dossieropbouw kunnen de autoriteiten onze dossiers vrijwel altijd overnemen. Ook hebben we veel ervaring met de toepassing van verborgen camera’s op de werkvloer. Desgewenst nemen we de zware confrontatiegesprekken van u over.
Lees er meer over

Hoe kunnen we u helpen?

Door jarenlange ervaring met gerenommeerde opdrachtgevers binnen de sector warehousing, kunnen we u optimaal van dienst zijn op alle beveiligingsniveaus. Ook op TAPA A niveau kunnen we certificeren. We zijn merkonafhankelijk en leveren altijd maatwerk. Als system integrator delen we onze kennis met u en integreren we onze beveiligingsoplossingen met bestaande hard- en software. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bezoek de Zenith Security Netwerkbijeenkomst in oktober 2023

DPIA logo

We delen graag onze kennis en ervaring met u. Bent u betrokken bij of verantwoordelijk voor de beveiliging van grote (high-risk) terreinen en objecten? Meld u dan aan voor de Zenith Security Netwerkbijeenkomst in ons Experience Center in Vianen en maak kennis met de nieuwste inzichten en innovaties op het gebied van warehouse-beveiliging. De bijeenkomst vindt plaats in oktober 2023. De exacte datum maken we tijdig bekend. Na aanmelding en goedkeuring ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging.

MEER WETEN?

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de optimale beveiliging van uw werk- en leefomgeving? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar info@zenithsecurity.nl. U bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Vianen.

Overig nieuws?

Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security
Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security

Eerder dit jaar ontvingen wij de Sales Award 2022 van Acre Security vanwege de uitstekende groei die we in 2022 en nog steeds doormaken met het door SmartSD vertegenwoordigde Acre Security. In Nederland zijn we zelfs de snelst groeiende integrator met Acre Security-producten. Ze sluiten dan ook heel goed aan bij ons klantenportfolio, waarin zich steeds meer logistieke centra en (grootwinkel)bedrijven bevinden met vestigingen in Nederland en vaak ook in andere EU-landen. Betrouwbare beveiliging en efficiënt beheer vanuit de cloud zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees meer
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving

Voorraadtekorten en daarmee inkomstenderving zijn aan de orde van de dag in winkelbedrijven, magazijnen en e-commercecentra. Creatieve bedenksels van klanten en medewerkers, maar ook (tel)fouten) kunnen hieraan ten grondslag liggen. Allerlei – vaak onterechte – claims over onvolledige of niet correcte leveringen worden uit coulance gehonoreerd, omdat er geen sluitend bewijsmateriaal voorhanden is om het tegendeel te bewijzen. Met intelligente transaction trackers en Business Intelligence-software kunnen we dit probleem doelgericht oplossen.

Lees meer