Security Technology

Geïntegreerde beveiliging op basis van bewezen technologie

De beveiliging van uw organisatie en medewerkers vraagt om een gedegen beveiligingsplan en doordachte beveiligingsoplossingen op basis van bewezen technologieën. Oplossingen die prima op zichzelf kunnen staan, maar die extra synergie opleveren als ze samenkomen in onze geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Dat noemen we: integrated security by Zenith.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Bij Zenith Security adviseren we u graag over de beste combinatie van bewezen beveiligingsoplossingen voor uw specifieke situatie. Al onze beveiligingsoplossingen worden door onze eigen, goed getrainde en ervaren monteurs en experts geïnstalleerd en onderhouden. Wij zijn u van dienst op de volgende gebieden:
Security Management

SECURITY MANAGEMENT

Eén overzichtelijke en intuïtieve interface voor het beheer van de verschillende hard- en softwaresystemen binnen uw bedrijf.

Security Management

Videotechniek

Slimme camera- en video­beveiligings­systemen om verdachte situaties en personen te detecteren, herkennen en identificeren.
Security Management

toegangscontrole

Effectieve combinaties van hard- en software om ongeautoriseerde toegang te voorkomen en de veiligheid van medewerkers en bezoekers te waarborgen.

Security Management

Inbraakbeveiliging

Geavanceerde mogelijk­heden op basis van alarm­installaties, camera­beveiliging en video-observatie, inclusief aansluiting op een particuliere alarm­centrale.
Security Management

Clouddiensten

Optimale hosting van applicaties en een veilige opslag van data in combinatie met onze bewezen beveiligings­oplossingen.
Security Management

Services

Alles wat nodig is om uw beveiligings­systemen operationeel te houden en optimaal bij te laten dragen aan een veilige leef- en werkomgeving. Lees meer
Wat verstaan jullie onder integrated security?

Onze beveiligingsoplossingen kunnen prima op zichzelf staan, maar leveren extra synergie op als ze samenkomen in geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Deze aanpak noemen we integrated security by Zenith.

WIE VERZORGT JULLIE GEÏNTEGREERDE BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN?

Bij Zenith Security hebben we een groot team van eigen, goed getrainde en ervaren monteurs en experts in dienst. Wij adviseren u en dragen zelf zorg voor een professionele installatie en regelmatig onderhoud van onze bewezen beveiligingsoplossingen.

OP WELKE GEBIEDEN ZIJN JULLIE OPDRACHTGEVERS VAN DIENST?

Het dienstenpakket van beveiligingsoplossingen van Zenith Security is breed en veelomvattend. Zo staan we MKB-bedrijven en multinationals terzijde met security management, videotechniek, toegangscontrole, inbraakbeveiliging, clouddiensten en services. We werken hiervoor nauw samen met gerenommeerde partners, waaronder Genetec, Avigilon, Milestone en Morphean.