Cameratoezicht in de cloud

CAMERATOEZICHT IN DE CLOUD: EFFICIËNT, SCHAALBAAR EN ALTIJD UP-TO-DATE

Steeds vaker maken wij voor cameratoezicht gebruik van de cloud. Zeker als het gaat om bedrijven met meerdere, kleine vestigingen, zoals tankstations, winkels, (flits)bezorgers etc. is cameratoezicht in de cloud een goede keuze. Als partner van Morphean bieden wij hiervoor slimme, snel te implementeren camera’s, die we via de cloud koppelen aan het Morphean-platform. Hiervoor zijn geen PC’s of servers op locatie nodig, waardoor de investering per locatie dan ook beperkt is.

DE VOORDELEN VAN CAMERATOEZICHT IN DE CLOUD

  • Beperkte investering in hardware
  • Lage kosten voor opslag
  • Kwalitatief hoogwaardige camerabeelden
  • Overal toegang tot de camerabeelden (dus ook via mobiele devices)
  • Live kijken of terugkijken van opgeslagen beelden
  • Koppeling met meldkamer indien gewenst
  • Geschikt voor cloud toegangscontrole
  • Cyber security altijd up-to-date

ALL-IN SERVICE VOOR EEN VAST MAANDELIJKS BEDRAG

Met cameratoezicht in de cloud hoeft u niet te investeren in kostbare software. Ook heeft u geen PC’s of servers nodig, die moeten worden onderhouden en na een aantal jaren moeten worden vervangen. Met camera’s van Axis die gekoppeld zijn aan de cloud, krijgt u eenvoudig de beschikking over een allesomvattende beveiligingsoplossing die altijd up-to-date is voor proactief cameratoezicht. Ook de koppeling met toegangscontrole is mogelijk. Voor het gebruik betaalt u een vast bedrag per maand.

EENVOUDIG BEHEER VIA EEN OVERZICHTELIJK DASHBOARD

Als partner van Morphean sluiten we de slimme camera’s via de cloud aan op het Morphean-platform. Hierdoor kunt u uw volledige camerabewakingssysteem via een overzichtelijk dashboard beheren en krijgt u eenvoudig real-time inzicht op afstand. Alle beelden worden automatisch voor een afgesproken periode opgeslagen in de cloud en zijn eenvoudig te raadplegen als u beelden wilt terugkijken.
Cameratoezicht in de cloud

REDUCEER DE KOSTEN VAN UW BEVEILIGING

Als het over beveiliging gaat, kunnen valse alarmen kostbaar en tijdrovend zijn. Met cameratoezicht in de cloud helpen wij u om deze te voorkomen. Dankzij de aansluiting op het Morphean-platform kunt u elke alarmmelding verifiëren en uw beveiliging optimaliseren. Bijvoorbeeld door criminelen proactief af te schrikken en geautoriseerd personeel te verifiëren. Maar het Morphean-platform biedt nog veel meer functionaliteiten om het aantal alarmmeldingen te bepreken en de kosten van alarmopvolging te minimaliseren.

MEER WETEN?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van cameratoezicht en videobewaking in de cloud voor uw organisatie en locaties? Als partner van Morphean helpen we u graag met flexibele, schaalbare en innovatieve beveiligingsoplossingen. Wij ontzorgen u van A tot Z bij de installatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overig nieuws?

Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security
Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security

Eerder dit jaar ontvingen wij de Sales Award 2022 van Acre Security vanwege de uitstekende groei die we in 2022 en nog steeds doormaken met het door SmartSD vertegenwoordigde Acre Security. In Nederland zijn we zelfs de snelst groeiende integrator met Acre Security-producten. Ze sluiten dan ook heel goed aan bij ons klantenportfolio, waarin zich steeds meer logistieke centra en (grootwinkel)bedrijven bevinden met vestigingen in Nederland en vaak ook in andere EU-landen. Betrouwbare beveiliging en efficiënt beheer vanuit de cloud zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees meer
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving

Voorraadtekorten en daarmee inkomstenderving zijn aan de orde van de dag in winkelbedrijven, magazijnen en e-commercecentra. Creatieve bedenksels van klanten en medewerkers, maar ook (tel)fouten) kunnen hieraan ten grondslag liggen. Allerlei – vaak onterechte – claims over onvolledige of niet correcte leveringen worden uit coulance gehonoreerd, omdat er geen sluitend bewijsmateriaal voorhanden is om het tegendeel te bewijzen. Met intelligente transaction trackers en Business Intelligence-software kunnen we dit probleem doelgericht oplossen.

Lees meer
Ontdek onze bewezen beveiligings­oplossingen voor warehousing
Ontdek onze bewezen beveiligings­oplossingen voor warehousing

Als handelsland beschikken we in Nederland over heel veel distributiecentra, warehouses, logistieke centra en opslagplaatsen. En de groei is er nog niet uit, want in 2023 verrijzen er zo’n 70 nieuwe warehouses. Die grootschalige opslag en distributie van goederen brengt risico’s met zich mee. Denk aan brand, inbraak en diefstal van binnenuit. Zenith Security heeft de kennis, ervaring en middelen om deze risico’s tot een minimum te beperken.

Lees meer