SERVICECOÖRDINATOR

Werken kun je overal. Dus als je de banen voor het uitzoeken hebt, kies je voor een ambitieus bedrijf met een leuk team en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Bij Zenith Security in Vianen vind je het allemaal! Wil jij aan de slag als Servicecoördinator bij de leukste Safety & Security System Integrator van Nederland? Lees dan zeker verder.

Jouw werk in het kort

Uitstekende service en efficiënt onderhoud; dat is wat onze klanten verwachten van jou. Als Servicecoördinator (40 per week) vind jij het leuk om dit te regelen. Jouw doel is om samen met de planning onze service- en onderhoudsmonteurs efficiënt in te zetten. Je stelt werkopdrachten op en gaat voor First Time Fix. Je zorgt voor een goed voorraadbeheer, je stuurt de monteurs (functioneel) aan en bewaakt de voortgang van servicemeldingen en SLA-contracten van klanten. Alles wat er gebeurt, registreer je in ons ERP-systeem Syntess. Samen met de planning, je collega Servicecoördinator en de Service Manager ga je voor een optimale klanttevredenheid.

Een werkdag bij Zenith Security

Wat wij je te bieden hebben

Zenith Security opereert vanuit een representatief hoofdkantoor in Vianen. We werken door heel Nederland voor klanten die nationaal en internationaal opereren. We zijn een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Je kunt rekenen op goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris, afhankelijk van je opleidings- en ervaringsniveau. Over hoe je voorwaarden er precies uit gaan zien, gaan we graag met je in gesprek.

Jouw profiel

Als Servicecoördinator bij Zenith neem je initiatief en zorg je voor een proactieve aanpak om klanten de best mogelijke service te bieden. Je hebt kennis van de beveiligingstechniek, ICT en algemene techniek.

 

  • Hbo/mbo+ werk- en denkniveau
  • Communicatief, klantgericht, flexibel en commercieel
  • Proactieve werkhouding
  • Affiniteit met beveiligingstechniek en gewend in een projectmatige en servicegerichte organisatie te werken
  • Kennis van en ervaring met MS Office
  • Je behoudt het overzicht, ook als het druk is
  • Woonomgeving Utrecht, max. 50 km

Koffie?

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Zenith Security? Neem contact op met José van der Pool en kom een kop koffie drinken bij ons in Vianen. José is bereikbaar via 06-16695372 of stuur een reactie naar werkenbij@zenithsecurity.nl.

Hoor het van je toekomstige collega’s!

JEROEN

Accountmanager toegangscontrole, inbraak- en camerabeveiliging

‘Je krijgt hier veel kansen om door te groeien en dat in combinatie met een leuk team!’

WERNER

Technical team lead

‘Ik vind het mooie aan Zenith dat je voor hele bijzondere klanten werkt, zowel in Nederland als in het buitenland.’