Servicemanager/ coördinator

Zenith Security is op zoek naar een gemotiveerde Servicemanager/ coördinator. Wij bieden je een professionele, informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Vianen werken wij door heel Nederland voor aansprekende klanten, die zowel nationaal als internationaal opereren.

Je functie

Als Servicemanager/ coördinator zorg jij ervoor dat storingen aan de camera-, toegangs- en inbraaksystemen van onze klanten adequaat worden opgelost. Je staat klanten te woord over storingsmeldingen en serviceverzoeken en gaat er vervolgens mee aan de slag. Je coördineert de benodigde werkzaamheden en stuurt ons team van monteurs op vriendelijke en efficiënte wijze aan.

Je persoonlijkheid

Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht en je weet wat het is om mensen op een fijne manier te woord te staan. Je behoudt altijd het overzicht en zorgt voor een haalbare en werkbare planning, die onze monteurs in staat stelt om hun werkzaamheden zo goed mogelijk te verrichten.

Je CV

  • MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van security en IT
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ons aanbod

Zenith Security is een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden en een mooi salaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Over de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot parttime werken, gaan we graag met je in gesprek.

Je reactie

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met Jorien Tilstra via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar werkenbij@zenithsecurity.nl.