SENIOR ACCOUNTMANAGER

Werken kun je overal. Dus als je de banen voor het uitzoeken hebt, kies je voor een ambitieus bedrijf met een leuk team en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Bij Zenith Security in Vianen vind je het allemaal! Wil jij aan de slag als Senior Accountmanager bij de leukste Safety & Security System Integrator van Nederland? Lees dan zeker verder.

Jouw werk in het kort

Als Senior Accountmanager (40 uur per week) staan de contacten met onze klanten en het werven van nieuwe klanten centraal in jouw werk. Je gaat met ze in gesprek, inventariseert de mogelijkheden en adviseert over de optimale geïntegreerde safety & security-oplossingen. Je stelt professionele offertes op en bezoekt evenementen. Je bent onderdeel van ons enthousiaste salesteam met wie je kennis en ervaringen deelt. Samen leren, beter worden en mooie successen behalen. Dat doen we samen!

Een werkdag bij Zenith Security

Wat wij je te bieden hebben

Zenith Security opereert vanuit een representatief hoofdkantoor in Vianen. We werken door heel Nederland voor klanten die nationaal en internationaal opereren. We zijn een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Je kunt rekenen op goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Over hoe je voorwaarden er precies uit gaan zien, gaan we graag met je in gesprek.

Jouw profiel

Als ambitieuze Senior Accountmanager bij Zenith ken je onze branche en de markt waarin we actief zijn door en door. Je kunt zo aan de slag en neemt bij voorkeur een netwerk van waardevolle contacten mee. Je hebt een open karakter en vindt het leuk om klanten te adviseren en contacten te onderhouden. Je verplaatst je makkelijk in een klant en gaat oplossingsgericht te werk.

 

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
  • Gedegen kennis van security en IT
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels
  • Woonomgeving Utrecht, max. 50 km
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Hands-on mentaliteit

Koffie?

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Zenith Security? Neem contact op met José van der Pool en kom een kop koffie drinken bij ons in Vianen. José is bereikbaar via 06-16695372 of stuur een reactie naar werkenbij@zenithsecurity.nl.

Hoor het van je toekomstige collega’s!

JEROEN

Accountmanager toegangscontrole, inbraak- en camerabeveiliging

‘Je krijgt hier veel kansen om door te groeien en dat in combinatie met een leuk team!’

WERNER

Technical team lead

‘Ik vind het mooie aan Zenith dat je voor hele bijzondere klanten werkt, zowel in Nederland als in het buitenland.’