PROJECTLEIDER / WERKVOORBEREIDER

Zenith Security is op zoek naar een gemotiveerde Projectleider/ werkvoorbereider. Wij bieden je een professionele, informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Vianen werken wij door heel Nederland voor aansprekende klanten, die zowel nationaal als internationaal opereren.

Je functie

Als Projectleider/ werkvoorbereider neem jij de verantwoordelijkheid voor de volledige implementatie van onze beveiligingsinstallaties bij klanten door heel Nederland. Je bewaakt het proces, initieert de benodigde meetings, stuurt collega’s aan en zorgt ervoor dat het project binnen de gemaakte planning en kosten wordt opgeleverd. Met een optimaal eindresultaat voor de klant uiteraard.

Je persoonlijkheid

Je weet wat het is om projecten te begeleiden en je kunt heel goed met mensen omgaan en samenwerken. Ook als het even tegenzit, ga je door en weet je anderen te motiveren om het project samen tot een goed einde te brengen. Je bent heel efficiënt en gaat altijd nauwkeurig en doordacht te werk.

Je CV

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van security en IT
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • In het bezit van een rijbewijs

Ons aanbod

Zenith Security is een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden en een mooi salaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Over de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot parttime werken, gaan we graag met je in gesprek.

Je reactie

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met José van der Pool via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar werkenbij@zenithsecurity.nl.