PARTICULIER ONDERZOEKERS / RECHERCHEURS

Wegens de toename aan interesse voor onze onderzoeken op het gebied van Fraude, Integriteit en Ongewenst gedrag zijn wij op zoek naar particulier onderzoekers / rechercheurs.

Je functie

De particulier onderzoeker verricht (recherche)onderzoeken voor externe opdrachtgevers in het kader van vermeende fraude, integriteitskwesties en of ongewenst gedrag. Hiervoor voer je meestal samen met een collega veldwerk uit, doe je digitale onderzoeken en/of neem je interviews af van betrokkenen. Je rapporteert je bevindingen en schrijft adviezen. Waar nodig is er overleg met de politiediensten. Additioneel geef je trainingen aan (winkel)personeel hoe men om kan gaan met agressie.

JOUW ACHTERGROND

Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en je kunt je goed aanpassen aan de verschillende werkomgevingen (zowel veldwerk, directiekamers, confronterende gesprekken, etc.). Je dient als particulier onderzoeker uiteraard van onbesproken gedrag te zijn. Een screening door de politie maakt onderdeel uit van de toelating tot het werken voor een recherchebureau.

Je bent een doorzetter en wilt de onderste steen boven hebben. Je beschikt over enkele jaren werkervaring (bijvoorbeeld Marechaussee of Politie) en recente kennis van Arbeidswetgeving. Je beschikt over het diploma Particulier Onderzoeker van de stichting Vakopleiding Particuliere Beveiliging (SVPB).

Je woont bij voorkeur binnen een straal van 40 kilometer rondom Utrecht.

ONS AANBOD

Wij bieden je een functie aan binnen het team van Zenith Recherche, onderdeel van Zenith Security. Zenith Security is een snelgroeiende organisatie met haar hoofdkantoor in Vianen. Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en een auto. Additioneel biedt Zenith haar medewerkers een pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je reactie

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met Jolanda Maliepaard via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar werkenbij@zenithsecurity.nl.