P.A./ directie-ondersteuning

Zenith Security is op zoek naar een daadkrachtige Personal Assistant ter ondersteuning van de directie. Wij bieden je een professionele, informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Vianen werken wij door heel Nederland voor aansprekende klanten, die zowel nationaal als internationaal opereren.

Je functie

Als P.A. van de tweekoppige directie van Zenith Security ben jij onze rechterhand en sta je altijd klaar om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren of de nodige ondersteuning te bieden. Denk aan het maken van afspraken, het ontvangen van relaties en diverse (lichte) administratieve werkzaamheden. Vertrouwelijkheid is een belangrijke voorwaarde in je functie.

Je persoonlijkheid

Er moet uiteraard een persoonlijke klik zijn met de directie. Je bent super flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) en je stelt je graag dienstbaar op. Je denkt met ons mee en vooruit en aan een half woord heb je meestal al genoeg om je werkzaamheden perfect uit te voeren of onze verzoeken in te willigen. Je hebt oog voor detail, werkt efficiënt en bent bovendien heel sociaal.

Je CV

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Affiniteit met security en IT is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • In het bezit van een rijbewijs

Ons aanbod

Zenith Security is een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden en een mooi salaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Over de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot parttime werken, gaan we graag met je in gesprek.

Je reactie

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met José van der Pool via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar werkenbij@zenithsecurity.nl.