Monteur

Zenith Security is op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde monteurs. Wij bieden een professionele, informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Vianen werken wij door heel Nederland voor aansprekende klanten, die zowel nationaal als internationaal opereren.

Je functie

Als technisch specialist zorg jij ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op uitstekend functionerende camera-, toegang- en inbraakdetectiesystemen. Jij bent verantwoordelijk voor het installeren, opleveren, onderhouden en verhelpen van storingen van complexere beveiligingsinstallaties, functionerend op technische IP-netwerken.

Je denkt mee met onze projectleiders en werkvoorbereiders over technische oplossingen en je zorgt na de implementatie voor de voor de juiste inbedrijfstelling van onze beveiligingsoplossingen.

Zenith Security biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen aan bedrijven. Wij werken voor grote opdrachtgever(s). Indien je het interessant vindt om voor deze klanten hun beveiliging op orde te brengen, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Je persoonlijkheid

Je bent klantvriendelijk, oplossingsgericht, flexibel en je beschikt over twee rechter handen, kan logisch nadenken en bent een leuke collega. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als met collega’s op locatie onze geavanceerde beveiligingsproducten te monteren en in bedrijf te stellen.

Je CV

 • Je hebt minimaal een mbo opleiding richting Elektrotechniek, Elektronica en/of ICT en bij voorkeur ervaring in een service- of installatiefunctie.
 • Je hebt uitgebreide kennis van inbraak-, camera- of toegangscontrolesystemen.
 • Ervaring met securitysystemen (bijvoorbeeld Axis, Galaxy, ATS, VanderBilt, Avigilion en/of Milestone) is een pre.
 • Certificaat MBV en/of TBV ( monteur beveiligingsinstallatie) is een pre.
 • Rijbewijs B.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en communiceert makkelijk met collega’s.
 • Je bent van nature klantgericht.
 • Je wilt 40 uur per week aan de slag.
 • Je bent bereid om op termijn deel te nemen aan de storingsdienstregeling.
 • Je bent van onbesproken gedrag, Verklaring omtrent gedrag, Verklaring van Betrouwbaarheid zijn een vereiste.

Ons aanbod

Zenith Security is een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden en een mooi salaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Vanzelfsprekend krijg je verder de beschikking over een bedrijfswagen, een mobiele telefoon, laptop en IPad. Je komt te werken in een gemotiveerd team van monteurs.

Over de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden of specifieke voorkeuren gaan we graag met je in gesprek om samen een kop koffie te drinken en kennis te maken.

Je reactie

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met Jorien Tilstra via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar werkenbij@zenithsecurity.nl.