FIELD ENGINEERS / MONTEURS

Werken kun je overal. Dus als je de banen voor het uitzoeken hebt, kies je voor een ambitieus bedrijf met een leuk team en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Bij Zenith Security in Vianen vind je het allemaal! Wil jij aan de slag als Field Engineer / Monteur bij dé Safety & Security System Integrator van Nederland? Lees dan zeker verder.

Jouw werk in het kort

Als Field Engineer / Monteur (40 uur per week) ben jij de technisch specialist die zorgt voor een feilloze werking van de camera-, toegangs- en inbraakdetectiesystemen van onze klanten. Jij bent verantwoordelijk voor het installeren, opleveren, onderhouden en verhelpen van storingen van complexe beveiligingsinstallaties, die op technische IP-netwerken draaien. Samen met onze projectleiders en werkvoorbereiders bedenk je technische beveiligingsoplossingen, implementeer je ze en zorg je voor de juiste inbedrijfstelling. Jouw klanten zijn grote bedrijven in Nederland, die nationaal en internationaal werken.

Wat wij je te bieden hebben

Zenith Security werkt vanuit een mooi hoofdkantoor in Vianen. We zijn een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Je kunt rekenen op goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Over hoe je voorwaarden er precies uit gaan zien, gaan we graag met je in gesprek.

Jouw profiel

Als Field Engineer / Monteur bij Zenith ben je klantvriendelijk, oplossingsgericht en flexibel. Je communiceert makkelijk, hebt de bekende twee rechter handen, kan logisch nadenken en je bent een leuke collega. Je werkt graag zelfstandig maar je kan ook in teamverband op locatie geavanceerde beveiligingsproducten monteren en in bedrijf stellen.

 

  • Afgeronde mbo-opleiding: Elektrotechniek, Elektronica en/of ICT
  • Bij voorkeur ervaring in een service- of installatiefunctie
  • Kennis van inbraak-, camera- of toegangscontrolesystemen
  • Ervaring met securitysystemen (Axis, Galaxy, ATS, VanderBilt, Genetec en/of Milestone) is een pre
  • Certificaat MBV en/of TBV (monteur beveiligingsinstallatie) is een pre
  • Rijbewijs B
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels
  • Bereid om op termijn deel te nemen aan de storingsdienstregeling
  • Van onbesproken gedrag: Verklaring van Betrouwbaarheid zijn een vereiste
  • Woonomgeving Utrecht, max. 75 km

Koffie?

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Zenith Security? Neem contact op met José van der Pool en kom een kop koffie drinken bij ons in Vianen. José is bereikbaar via 06 – 16 69 53 72 of stuur een reactie naar werkenbij@zenithsecurity.nl.