BINNENDIENST VERKOOP MEDEWERK(ST)ER B2B

Ben jij op zoek naar een uitdagende parttimebaan (16 uur per week) waarin geen dag hetzelfde is? Vind jij het uitdagend om prospects te vinden en om kennismakingsgesprekken te maken voor onze onderzoekers. Kan jij onze particulier onderzoekers ondersteunen bij hun werkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

Jouw werk in het kort

Als commercieel medewerker binnendienst word je onderdeel van een klein en daadkrachtig team. In samenspraak met de teamleider worden doelgroepen geïdentificeerd. Vervolgens maak je via telefonisch acquisitie kennismakingsmakingsafspraken voor de teamleider. Je verzorgt mailings en helpt bij de verdere commerciële ontwikkeling van Zenith Recherche.

Een werkdag bij Zenith Security

binnendienst

Zenith Recherche

Zenith Recherche staat organisaties terzijde die te maken hebben met vermoedens van fraude en/of misstanden. Wij voeren onderzoek uit en verzamelen juridisch bewijs. Zenith Recherche is onderdeel van Zenith Security en is gevestigd in een modern kantoor te Vianen (regio Utrecht).

Jouw profiel

  • Een enthousiaste teamspeler die uitstekend zelfstandig kan werken.
  • HBO denk- en werkniveau.
  • Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in Sales.
  • Iemand met sterke sociale vaardigheden, die in gesprekken haarfijn aanvoelt wat de behoeften zijn van de (potentiële) klant en weet wanneer het zinvol is om een afspraak te maken.
binnendienst

Enthousiast?

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Zenith Recherche? Neem contact op met Jolanda Maliepaard en kom een kop koffie drinken bij ons in Vianen. Stuur een reactie naar J.maliepaard@zenithrecherche.nl.

Hoor het van je toekomstige collega’s!

binnendienst

JEROEN

Accountmanager toegangscontrole, inbraak- en camerabeveiliging

‘Je krijgt hier veel kansen om door te groeien en dat in combinatie met een leuk team!’

binnendienst

WERNER

Technical team lead

‘Ik vind het mooie aan Zenith dat je voor hele bijzondere klanten werkt, zowel in Nederland als in het buitenland.’