Accountmanager (M/V)

Ben jij ambitieus en wil jij werken bij de leukste Safety & Security System Integrator van Nederland, laat het ons weten en kom op gesprek!

Zenith Security is op zoek naar gedreven Accountmanagers (M/V) die in gesprek gaan met gerenommeerde eindklanten, om toonaangevende ‘Safety & Security’ oplossingen en dienstverlening aan te bieden. Je komt terecht in ons enthousiaste salesteam, waarin het delen van kennis en kunde een belangrijke vereiste is. Samen leren, beter worden en mooie successen behalen. We doen dit met elkaar!

Vanuit ons representatieve hoofdkantoor in Vianen werken wij door heel Nederland voor klanten die zowel nationaal als internationaal opereren.

Een werkdag bij Zenith Security

functie

Als (senior) Accountmanager onderhoud je het contact met onze bestaande klanten en werf je nieuwe klanten. Samen met de klanten inventariseer je de risico’s en adviseer je over de optimale geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Je stelt aantrekkelijke offertes op en weet klanten door je flair, persoonlijkheid en kennis keer op keer te overtuigen! Je ondersteunt gerelateerde nevenactiviteiten en bezoekt diverse evenementen.

persoonlijkheid

Je hebt een open karakter en vindt het leuk om met mensen in contact te zijn. Daarbij heb je het vermogen om je te verplaatsen in een klant en ga je oplossingsgericht te werk. Door je ambitie wil je graag groeien en beter worden. Je bent een teamspeler en wilt het beste in jezelf naar boven halen!

CV

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Pré; Kennis van security en IT;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Hands- on mentaliteit.

Ons aanbod

Zenith Security is een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden en een mooi salaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Er wordt een POP (persoonlijk ontwikkel plan) opgesteld, waarin de organisatie ondersteuning biedt, om eventuele wensen om door te groeien, te bewerkstellingen. Over de invulling van je arbeidsvoorwaarden, gaan we graag met je in gesprek.

Kom langs in Vianen voor een bakje koffie!

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met Jose van der Pool.
Tel: 06-16695372
E-mail: j.vanderpool@zenithsecurity.nl.

Hoor het van je toekomstige collega’s!

JEROEN

Accountmanager toegangscontrole, inbraak- en camerabeveiliging

‘Je krijgt hier veel kansen om door te groeien en dat in combinatie met een leuk team!’

JORIEN

Financieel medewerker

‘Ik werk nu al twee jaar met veel plezier voor dit bedrijf en ik ben ontzettend blij met de mogelijkheden die Zenith mij heeft geboden.’

WERNER

Technical team lead

‘Ik vind het mooie aan Zenith dat je voor hele bijzondere klanten werkt, zowel in Nederland als in het buitenland.’