Accountmanager/ sales

Zenith Security is op zoek naar een gedreven Accountmanager/ sales. Wij bieden je een professionele, informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Vianen werken wij door heel Nederland voor aansprekende klanten, die zowel nationaal als internationaal opereren.

Je functie

Als Accountmanager/ sales onderhoud je het contact met onze bestaande klanten en werf je nieuwe klanten aan. Samen met klanten inventariseer je de risico’s en adviseer je over de optimale geïntegreerde beveiligingsoplossingen van Zenith Security. Je stelt aantrekkelijke offertes op en weet klanten door je flair en persoonlijkheid keer op keer te overtuigen.

Je persoonlijkheid

Je bent een krachtige persoonlijkheid die klantvriendelijk en oplossingsgericht te werk gaat. Je gedrevenheid is aanstekelijk en je weet je kennis en ervaring op overtuigende wijze om te zetten in commercieel succes. Na enkele adviesgesprekken met jou, willen je gesprekspartners niks anders dan samenwerken met Zenith Security.

Je CV

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van security en IT
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • In het bezit van een rijbewijs

Ons aanbod

Zenith Security is een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden en een mooi salaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Over de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot parttime werken, gaan we graag met je in gesprek.

Je reactie

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met Jorien Tilstra via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar werkenbij@zenithsecurity.nl.