JUNIOR ACCOUNTMANAGERS

Werken kun je overal. Dus als je de banen voor het uitzoeken hebt, kies je voor een ambitieus bedrijf met een leuk team en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Bij Zenith Security in Vianen vind je het allemaal! Wil jij aan de slag als Junior Accountmanager bij de leukste Safety & Security System Integrator van Nederland? Lees dan zeker verder.

Jouw werk in het kort

Als Junior Accountmanager (40 uur per week) start je met een korte interne opleiding. In het begin bel je mailings na en probeer je afspraken te maken voor ons salesteam. Al snel mag je mee op pad en trek je op met ervaren sales-collega’s. Zij leren je hoe je in gesprek gaat met klanten, mogelijkheden inventariseert en adviseert over de optimale geïntegreerde safety & security-oplossingen. Ook leer je professionele offertes op te stellen. Je bent onderdeel van ons enthousiaste salesteam met wie je kennis en ervaringen deelt. Samen leren, beter worden en mooie successen behalen. Dat doen we samen!

Een werkdag bij Zenith Security

Wat wij je te bieden hebben

Zenith Security opereert vanuit een representatief hoofdkantoor in Vianen. We werken door heel Nederland voor klanten die nationaal en internationaal opereren. We zijn een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Je kunt rekenen op goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een mooi startsalaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Over hoe je voorwaarden er precies uit gaan zien, gaan we graag met je in gesprek.

Jouw profiel

Als Junior Accountmanager bij Zenith wil je graag leren én scoren. Onze bonusstructuur spreekt je vast aan! Je bent ambitieus en hebt affiniteit met techniek, security en/of IT. Uiteraard vind je het leuk om met mensen om te gaan en je gaat altijd oplossingsgericht te werk.

 

  • Hbo/mbo+ werk- en denkniveau
  • Eén à twee jaar ervaring
  • Affiniteit met techniek, security of IT
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels
  • Woonomgeving Utrecht, max. 50 km
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Hands-on mentaliteit

Koffie?

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Zenith Security? Neem contact op met José van der Pool en kom een kop koffie drinken bij ons in Vianen. José is bereikbaar via 06-16695372 of stuur een reactie naar werkenbij@zenithsecurity.nl.

Hoor het van je toekomstige collega’s!

JEROEN

Accountmanager toegangscontrole, inbraak- en camerabeveiliging

‘Je krijgt hier veel kansen om door te groeien en dat in combinatie met een leuk team!’

WERNER

Technical team lead

‘Ik vind het mooie aan Zenith dat je voor hele bijzondere klanten werkt, zowel in Nederland als in het buitenland.’