Cameratoezicht in de cloud

Onafhankelijke certificering: garantie voor zekerheid en betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn essentiële zaken bij de aanschaf, het gebruik en onderhoud van een beveiligingssysteem. Dat geldt voor zowel camera- en toegangscontrolesystemen als voor inbraakinstallaties. Daarom is Zenith Security ISO9001, ISO27001, VCA Vol en BORG-E gecertificeerd. Daarmee bieden we onze klanten gecertificeerde zekerheid op het gebied van implementatie en onderhoud van geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

Meer weten over onze aanpak, certificering en vergunningen? Kijk op zenithsecurity.nl/zenith

MEER WETEN?

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de optimale beveiliging van uw werk- en leefomgeving? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar info@zenithsecurity.nl. U bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Vianen.

Overig nieuws?

VERBORGEN CAMERA’S OP DE WERKVLOER; WAT MAG ER WEL EN WAT NIET?

VERBORGEN CAMERA’S OP DE WERKVLOER; WAT MAG ER WEL EN WAT NIET?

Veel bedrijven maken gebruik van camera’s, meestal ter voorkoming van diefstal of ter bescherming van medewerkers en bezoekers. In uitzonderlijke gevallen wordt een verborgen camera gebruikt. Dat kan heel effectief zijn. Maar het is wel zaak om zorgvuldig te werk te gaan en de wet- en regelgeving strikt toe te passen. De Nederlandse wet stelt immers dat iedereen recht heeft op privacy, ook op de werkvloer!

Lees meer