Cameratoezicht in de cloud

Onafhankelijke certificering: garantie voor zekerheid en betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn essentiële zaken bij de aanschaf, het gebruik en onderhoud van een beveiligingssysteem. Dat geldt voor zowel camera- en toegangscontrolesystemen als voor inbraakinstallaties. Daarom is Zenith Security ISO9001, ISO27001, VCA Vol en BORG-E gecertificeerd. Daarmee bieden we onze klanten gecertificeerde zekerheid op het gebied van implementatie en onderhoud van geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

Meer weten over onze aanpak, certificering en vergunningen? Kijk op zenithsecurity.nl/zenith

MEER WETEN?

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de optimale beveiliging van uw werk- en leefomgeving? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar info@zenithsecurity.nl. U bent ook van harte welkom in ons Experience Center in Vianen.

Overig nieuws?

Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security
Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security

Eerder dit jaar ontvingen wij de Sales Award 2022 van Acre Security vanwege de uitstekende groei die we in 2022 en nog steeds doormaken met het door SmartSD vertegenwoordigde Acre Security. In Nederland zijn we zelfs de snelst groeiende integrator met Acre Security-producten. Ze sluiten dan ook heel goed aan bij ons klantenportfolio, waarin zich steeds meer logistieke centra en (grootwinkel)bedrijven bevinden met vestigingen in Nederland en vaak ook in andere EU-landen. Betrouwbare beveiliging en efficiënt beheer vanuit de cloud zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees meer
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving

Voorraadtekorten en daarmee inkomstenderving zijn aan de orde van de dag in winkelbedrijven, magazijnen en e-commercecentra. Creatieve bedenksels van klanten en medewerkers, maar ook (tel)fouten) kunnen hieraan ten grondslag liggen. Allerlei – vaak onterechte – claims over onvolledige of niet correcte leveringen worden uit coulance gehonoreerd, omdat er geen sluitend bewijsmateriaal voorhanden is om het tegendeel te bewijzen. Met intelligente transaction trackers en Business Intelligence-software kunnen we dit probleem doelgericht oplossen.

Lees meer