nachtelijke sitecontrole

ONAANGEKONDIGDE NACHTELIJKE SITECONTROLES LEGGEN ZWAKKE PLEKKEN BLOOT

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met de beveiliging van uw bedrijfsterrein, distributiecentrum, opslagplaats of bedrijfspand? Is de beveiliging optimaal geregeld en staan uw medewerkers en technische beveiligingsmiddelen altijd op scherp? Om daar achter te komen, kunt u onze rechercheprofessionals inschakelen voor een onaangekondigde nachtelijke sitecontrole. Zij gaan proberen ongezien en ongemerkt uw bedrijfsterrein te betreden om te ontdekken hoe het is gesteld met de security van uw organisatie.

ZWAKKE PLEKKEN

Als u heeft geïnvesteerd in de beveiliging van uw bedrijfsterrein, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat de genomen maatregelen effectief zijn. Er is één hele goede manier om daar achter te komen: een onaangekondigd bezoekje van onze rechercheprofessionals. Dankzij onze lange ervaring bij klanten in uiteenlopende branches weten we precies waar de mogelijk zwakke plekken zitten in de beveiliging. Op uw verzoek leggen we die bloot.

HELDERE AFSPRAKEN VOORAF

De meest effectieve werkwijze is een sitecontrole door ons uit te laten voeren, zonder uw beveiligingsmedewerkers vooraf in te lichten. Uiteraard maken we vooraf heldere afspraken over onze aanpak en hoe ver we gaan. Ook bespreken we het gewenste moment van de dag of nacht waarop de sitecontrole plaats moet vinden.

RAPPORTAGE EN AANBEVELINGEN

Onze rechercheprofessionals gaan discreet te werk en proberen het bedrijfsterrein te betreden op een onaangekondigd moment. Ze gaan volgens afspraak steeds een stapje verder om zo de alertheid van uw beveiligingsmedewerkers en de technische beveiligingsmiddelen te testen. Zodra ze opgemerkt worden, maken ze zich bekend met een vooraf opgesteld document. Uiteraard ontvangt u na afloop een rapportage over onze bevindingen en doen we aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen van de securitymaatregelen.

Goed om te weten: wij beschikken over alle benodigde vergunningen en onze ISO 27001-certificering garandeert de vertrouwelijkheid van onze aanpak en uw gegevens.

MEER WETEN?

Onaangekondigde nachtelijke sitecontroles zijn zeer effectief én kostenefficiënt om zwakke plekken bloot te leggen. Met onze rapportage en aanbevelingen kunt u gericht uw securitymaatregelen optimaliseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overig nieuws?

VERBORGEN CAMERA’S OP DE WERKVLOER; WAT MAG ER WEL EN WAT NIET?

VERBORGEN CAMERA’S OP DE WERKVLOER; WAT MAG ER WEL EN WAT NIET?

Veel bedrijven maken gebruik van camera’s, meestal ter voorkoming van diefstal of ter bescherming van medewerkers en bezoekers. In uitzonderlijke gevallen wordt een verborgen camera gebruikt. Dat kan heel effectief zijn. Maar het is wel zaak om zorgvuldig te werk te gaan en de wet- en regelgeving strikt toe te passen. De Nederlandse wet stelt immers dat iedereen recht heeft op privacy, ook op de werkvloer!

Lees meer