nachtelijke sitecontrole

ONAANGEKONDIGDE NACHTELIJKE SITECONTROLES LEGGEN ZWAKKE PLEKKEN BLOOT

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met de beveiliging van uw bedrijfsterrein, distributiecentrum, opslagplaats of bedrijfspand? Is de beveiliging optimaal geregeld en staan uw medewerkers en technische beveiligingsmiddelen altijd op scherp? Om daar achter te komen, kunt u onze rechercheprofessionals inschakelen voor een onaangekondigde nachtelijke sitecontrole. Zij gaan proberen ongezien en ongemerkt uw bedrijfsterrein te betreden om te ontdekken hoe het is gesteld met de security van uw organisatie.

ZWAKKE PLEKKEN

Als u heeft geïnvesteerd in de beveiliging van uw bedrijfsterrein, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat de genomen maatregelen effectief zijn. Er is één hele goede manier om daar achter te komen: een onaangekondigd bezoekje van onze rechercheprofessionals. Dankzij onze lange ervaring bij klanten in uiteenlopende branches weten we precies waar de mogelijk zwakke plekken zitten in de beveiliging. Op uw verzoek leggen we die bloot.

HELDERE AFSPRAKEN VOORAF

De meest effectieve werkwijze is een sitecontrole door ons uit te laten voeren, zonder uw beveiligingsmedewerkers vooraf in te lichten. Uiteraard maken we vooraf heldere afspraken over onze aanpak en hoe ver we gaan. Ook bespreken we het gewenste moment van de dag of nacht waarop de sitecontrole plaats moet vinden.

RAPPORTAGE EN AANBEVELINGEN

Onze rechercheprofessionals gaan discreet te werk en proberen het bedrijfsterrein te betreden op een onaangekondigd moment. Ze gaan volgens afspraak steeds een stapje verder om zo de alertheid van uw beveiligingsmedewerkers en de technische beveiligingsmiddelen te testen. Zodra ze opgemerkt worden, maken ze zich bekend met een vooraf opgesteld document. Uiteraard ontvangt u na afloop een rapportage over onze bevindingen en doen we aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen van de securitymaatregelen.

Goed om te weten: wij beschikken over alle benodigde vergunningen en onze ISO 27001-certificering garandeert de vertrouwelijkheid van onze aanpak en uw gegevens.

MEER WETEN?

Onaangekondigde nachtelijke sitecontroles zijn zeer effectief én kostenefficiënt om zwakke plekken bloot te leggen. Met onze rapportage en aanbevelingen kunt u gericht uw securitymaatregelen optimaliseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overig nieuws?

TAPA. Het beveiligen van warehouses en distributiecentra
TAPA. Het beveiligen van warehouses en distributiecentra

TAPA. Het beveiligen van warehouses en distributiecentraTAPA & ZenithDe Transported Asset Protection Association (TAPA) verschaft certificeringen aan organisaties die aan TAPA´s strenge veiligheidsnormen voldoen. Uiteraard werkt Zenith Security volledig volgens...

Lees meer
Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security
Efficiënte beveiliging en beheer vanuit de cloud met Acre Security

Eerder dit jaar ontvingen wij de Sales Award 2022 van Acre Security vanwege de uitstekende groei die we in 2022 en nog steeds doormaken met het door SmartSD vertegenwoordigde Acre Security. In Nederland zijn we zelfs de snelst groeiende integrator met Acre Security-producten. Ze sluiten dan ook heel goed aan bij ons klantenportfolio, waarin zich steeds meer logistieke centra en (grootwinkel)bedrijven bevinden met vestigingen in Nederland en vaak ook in andere EU-landen. Betrouwbare beveiliging en efficiënt beheer vanuit de cloud zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

Lees meer
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving
Transaction trackers en BI als effectief instrument tegen inkomstenderving

Voorraadtekorten en daarmee inkomstenderving zijn aan de orde van de dag in winkelbedrijven, magazijnen en e-commercecentra. Creatieve bedenksels van klanten en medewerkers, maar ook (tel)fouten) kunnen hieraan ten grondslag liggen. Allerlei – vaak onterechte – claims over onvolledige of niet correcte leveringen worden uit coulance gehonoreerd, omdat er geen sluitend bewijsmateriaal voorhanden is om het tegendeel te bewijzen. Met intelligente transaction trackers en Business Intelligence-software kunnen we dit probleem doelgericht oplossen.

Lees meer