MEDEWERKER FINANCE

Werken kun je overal. Dus als je de banen voor het uitzoeken hebt, kies je voor een ambitieus bedrijf met een leuk team en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Bij Zenith Security in Vianen vind je het allemaal! Ben jij ambitieus en wil jij aan de slag op de financiële administratie bij de leukste Safety & Security System Integrator van Nederland? Lees dan zeker verder.

Jouw werk in het kort

Samen met je collega’s van het Finance-team ben jij verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze financiële administratie. Als Medewerker Finance (32-40 uur per week) bij Zenith Security houd je je o.a. bezig met de verwerking van bankmutaties en inkoopfacturen, de voorbereiding van betalingen, de verkoopfacturatie en het beantwoorden van vragen van klanten hierover en het debiteurenbeheer, waaronder het versturen van herinneringen en aanmaningen en het nabellen van klanten. Andere taken zijn:

 

  • De verwerking en controle van urenstaten ter voorbereiding van facturatie en loonverwerking;
  • Het verwerken van klant- en contractmutaties;
  • Ondersteuning bij andere administratieve werkzaamheden en rapportages
  • Het inrichten en verbeteren van het financiële systeem.

Een werkdag bij Zenith Security

Wat wij je te bieden hebben

Zenith Security opereert vanuit een representatief hoofdkantoor in Vianen. We werken door heel Nederland voor klanten die nationaal en internationaal opereren. We zijn een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Je kunt rekenen op goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris dat aansluit bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Over hoe je voorwaarden er precies uit gaan zien, gaan we graag met je in gesprek.

Jouw profiel

Als Medewerker Finance bij Zenith ben je accuraat en oplossingsgericht. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler met een hands-on mentaliteit. Plannen en overzicht houden is voor jou geen probleem en MS Excel kent geen geheimen voor je.

 

  • Hbo/mbo+ werk- en denkniveau: bedrijfsadministratie, Finance & Control etc.;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring, liefst bij een accountantskantoor;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels;
  • Woonomgeving Utrecht, max. 50 km.

Koffie?

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Zenith Security? Neem contact op met Marleen Edel en kom een kop koffie drinken bij ons in Vianen. Marleen is bereikbaar via 088 111 8 777 of stuur een reactie naar werkenbij@zenithsecurity.nl.

Hoor het van je toekomstige collega’s!

JEROEN

Accountmanager toegangscontrole, inbraak- en camerabeveiliging

‘Je krijgt hier veel kansen om door te groeien en dat in combinatie met een leuk team!’

WERNER

Technical team lead

‘Ik vind het mooie aan Zenith dat je voor hele bijzondere klanten werkt, zowel in Nederland als in het buitenland.’