Preventiecoach Amsterdam

Zenith Security is op zoek naar een gemotiveerde Preventiecoach voor een operationele functie in Amsterdam. Wij bieden je een professionele, informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Vianen werken wij door heel Nederland voor aansprekende klanten, die zowel nationaal als internationaal opereren.

Je functie

Als preventiecoach vragen we je om in een operationele functie binnen de vestigingen van een grote detailhandelsketen je aandacht te verspreiden over diverse vestigingen in en rond Amsterdam. Je begeleidt medewerkers in veiligheidsbewustzijn en traint ze om bepaalde dingen te doen en na te laten. Ook steek je zelf de handen uit de mouwen bij operationele beveiliging, bijvoorbeeld bij tassencontrole van personeel, preventief toezicht of sluitbegeleiding. Je bezoekt dagelijks meerdere vestigingen en bent bereikbaar voor vragen, opmerkingen en calamiteiten.

Je persoonlijkheid

Jij beschikt over een set goede sociale vaardigheden; je kunt overtuigen zonder te dwingen en dit op basis van argumenten die verder gaan dan de aanwezigheid van de regels en procedures. Natuurlijk ben je van onbesproken gedrag. Een screening door de politie maakt immers onderdeel uit van de selectieprocedure. Verder sta jij sterk in je schoenen en houd je het hoofd koel onder alle omstandigheden.

Je CV

  • Diploma ABM of Beveiliger 2 (vakdiploma of niveau 3 aanbevolen)
  • Ervaring in de beveiliging of als winkel surveillant
  • Inlevingsvermogen en coachingsvaardigheden
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis Engels
  • Een gezonde dosis enthousiasme, waarmee je dagelijks op pad gaat

Ons aanbod

Zenith Security is een goede werkgever met aantrekkelijke voorwaarden. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden, een salaris conform de cao Beveiliging en een auto van de zaak. Over de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot parttime werken, gaan we graag met je in gesprek.

Je reactie

Wil je met ons van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden bij Zenith Security. Neem vrijblijvend contact op met Jorien Tilstra via +31 (0)88 111 8 777 of stuur een e-mail naar werkenbij@zenithsecurity.nl.